Comeback!

Hej igen!
 
Känner mer och mer för varje dag hur mycket jag saknar att blogga. Att få skriva av sig om man känner för de eller bara lägga ut fina bilder på min fina familj. Att fånga en massa fina minnen och dela dem med er som läser?..
Jobbar inte lika mycket nu som jag gjorde ett tag. Sommarschemat är slut och som mest under veckorna jag gick på schema så var jag max ledig 3 dagar/vecka. Menoftast så var de bara 1-2 dagar/vecka. Man har inte gjort annat i sommar än att jobba känns de som. Men vi har faktiskt hunnit med lite roligheter i sommar i alla fall, såklart för Theodor's skull!.. :)
 
Vi har hunnit med att besöka Furuvik, vilket var en hitt för Theodor. Han pratade för fullt med aporna där och bara var allmänt nöjd. Han fick en heliumballong som han var så stolt över att ha fått samt att vi vann en stor kartong med gott&blandat på tivolit som dom har där. De var en rolig dag för oss alla! :)
 
 
Här tittar vi på aporna :) 
 
 
 
 
Här stod vi och tittade på kamelerna, Theodor passade även på att kasta ner sin keps efter att bilden togs så mamma fick gå på upptäcksfärd!.. ♥
 
Det var en väldigt lycklig kille vi hade med oss, vilket bara gör att man mår gott i hjärtat.
 
 
Här grejas de med ballongen ♥ 

Sakta med säkert har allt gått tillbaka till vardagen nu och dagarna bara rullar på. Har tre lediga dagar nu, igår, idag och imorgon, sedan är de jobb för mig,. lördag-söndag. Pengarna måste ju in :)
 
Återkommer med ett nytt inlägg i eftermiddag som kommer innehålla nått roligt, så håll utkik ;) ♥Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback