En tripp till Huddik

Nu har jag nyss gjort mig klar med lite smink och fix innan vi ska hämta Theodor på dagis. Vi ska nämnligen ta en tripp ner till Huddik och hämta en kickbike till Theodor som Rickard har vunnit på en tävlig :).. 
 
I början på sommaren så var Rickard med i en tävling på facebook från ett motorcykel/moped företag nere i Hudiksvall. Igår märkte han att de var han som hade vunnit tävlingen! Roligt att man äntligen kan vinna på dessa tävlingar som är på facebook, dela & gilla bilden så har du en chans liksom. Så nu har vi öntligen vunnit :)
 
Theodor fick se en bild på den igår och han blev alldeles lyrisk och ville att Rickard skulle åka på en gång och hämta den, men då sa vi att vi gör de imorgon så då ska vi göra det i eftermiddag. Vi ska även stanna till hos mamma och Ossi och käka middag + fika då Ossi fyller år idag. Grattis igen!.. 
 
 
Det är denna fina kikbiken som Theodor ska få ♥
 
Så vi får se hur de kommer gå för han och lära sig att åka på den då de inte finns några trampor. Men prova ska han få göra i alla fall, han har haft enkelt och lärt sig alla andra saker han har här hemma. Såsom hans riktiga cykel, tramptraktorn, eldrivna fyrhjuligen och såklart den eldrivna bilen. Allt har han lärt sig inom loppet av någon dag vardera bara, han har en väldigt bra motorik kan jag säga ♥
 
Kommer fota eller filma och lägga ut så ni får se hur de går/har gått för honom sedan med denna kickbiken.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback